Vaargebieden
Vorige pagina

Elfsteden arrangement

Wist u dat onze houseboats uitermate geschikt zijn om de Elfstedenroute te varen? Er altijd al van gedroomd de Elfsteden route af te leggen? In het watersportseizoen is de hele Elfsteden route bevaarbaar.

Door de geringe doorvaarthoogte, breedte en diepgang, vaart u moeiteloos de prachtige en bekende Elfstedentocht. Iedere dag weer een prachtige stad in Friesland bezoeken. Lekker wandelen, terrasje pakken en wat eten. Ook kunt u genieten van een "gratis" plekje in de natuur.

Bij aankomst krijgt u van ons de informatiemap en uitleg over de route met leuke tips. Ook overhandigen wij u de stempelkaart met leuke aanbiedingen. Aan boord staat een Fries welkomst pakket om alvast de sfeer te proeven. Met uw elfstedenboot kunt u de prachtige route varen.

Het arrangement is te boeken met een minimale huurperiode van 7 dagen. De route kan persoonlijk aangepast worden als u bepaalde steden langer wil bezoeken. Bij boeking kunt u aan ons doorgeven wat de wensen zijn, wij maken dan een persoonlijke informatiemap met een route.

Inclusief in het Elfsteden arrangement:

- Gratis parkeren
- Theorie instructie
- Uitgebreide tour-informatie boekje
- Persoonlijke route
- Fries welkomstpakket
 

Exclusief:
- Huur boot
- Borg
- Diesel
- Lig-en bruggeld

Als u een charterhaven uitvaart, kijkt u direct vanaf het dek ver over de meren en weiden. U geniet met onmiddellijke ingang van Frieslands unieke natuur, cultuur en rust. Al varende komt u langs sfeervolle stadjes, plaatsen die rijk aan historie en bezienswaardigheden zijn. De goede waterkaarten en informatie mappen van Friesland-Boating wijzen u de weg. Boek snel en ontdek Friesland, de mooiste provincie van Nederland!

Noord Nederland

vanaf het water

Alle Nederlandse binnenwateren liggen voor u open, zodat het vaargebied vrijwel onbeperkt is. Behalve het grandioze Friese Merengebied en Noordwest Overijssel, liggen ook de talloze vaarten en kanalen van Noord-Friesland en de mooie turfkanalen van Oost-Groningen en Drenthe voor u open. Lage bruggen en ondiep water zeggen onze schepen niets, ze kunnen immers bijna overal komen. Bijvoorbeeld de ‘Luts’ dwars door de bossen van Gaasterland, de ‘Oudvaarten’ nabij Sneek, waar u zelf de sluisjes mag bedienen. Schitterende turfroutes over Tjonger, Linde, Opsterlandse Compagnonvaart en Boorne, de gezellige drukte van plaatsen als Sneek, Steenwijk en Blokzijl of de rust van een natuurgebied waar alleen een vogelroep doorklinkt. Vraag ook naar de nieuwe kleiroute. Ontdek Nederland vanaf het water, iets mooiers is er niet!

Vaargebied Friesland
Meer informatie over het vaargebied Friesland.
Ga verder
Vaargebied Overijssel
Meer informatie over het vaargebied Overijssel.
Ga verder
Vaarroutes
Van de Staandemastroute tot de Sloepenroute.
Ga verder