Algemene info Toeristische informatie
Vorige pagina

Elfsteden arrangement
Er altijd al van gedroomd de Elfsteden route af te leggen? De hele Elfsteden route is met onze boten bevaarbaar.

 

Wist u dat onze houseboaten uitermate geschikt zijn om de elfstedentocht te varen?
Door de geringe doorvaarthoogte, breedte en diepgang, vaart u moeiteloos de prachtige en bekende Elfstedentocht. Iedere dag weer een prachtige stad in Friesland bezoeken. Lekker wandelen, terrasje pakken en wat eten. Ook kunt u genieten van een "gratis" plekje in de natuur.

Bij aankomst krijgt u van ons de informatiemap en uitleg over de route met leuke tips. Aan boord staat een Fries welkomst pakket om alvast de sfeer te proeven. Met uw elfstedenboot kunt u de prachtige route varen.

Het arrangement is te boeken met een minimale huurperiode van 7 dagen. De route kan persoonlijk aangepast worden als u bepaalde steden langer wil bezoeken. Bij boeking kunt u aan ons doorgeven wat de wensen zijn, wij maken dan een persoonlijke informatiemap met een route.

Inclusief in het Elfsteden arrangement:

- Gratis parkeren
- Instructie
- Tour-informatie map
- Persoonlijke route
- Fries welkomstpakket
 

Exclusief:
- Huur boot
- Borg
- Diesel
- Lig-en bruggeld

Als u een charterhaven uitvaart, kijkt u direct vanaf het dek ver over de meren en weiden. U geniet met onmiddellijke ingang van Frieslands unieke natuur, cultuur en rust. Al varende komt u langs sfeervolle stadjes, plaatsen die rijk aan historie en bezienswaardigheden zijn. De goede waterkaarten en informatie mappen van Friesland-Boating wijzen u de weg. Boek snel en ontdek Friesland, een mooie provincie in Nederland!