Algemene info Toeristische informatie
Vorige pagina

Vakantiepark de Kuilart
Vakantiepark de Kuilart is gelegen bij Koudum in het prachtige Friesland.

Vakantiepark de Kuilart is gelegen bij Koudum, in het prachtige Friesland. Het recreatiepark heeft een perfecte omgeving om te fietsen (in de Gaasterlandse bossen), te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie! Onze grotere huurboten liggen in de haven van het vakantiepark in de nabijheid van een parkeerterrein en een restaurant. Ook bij het huren van een van deze schepen wordt u bij aankomst ontvangen op onze jachthaven aan de Tille 5 in Koudum, waarna wij u begeleiden naar de afvaartplaats de Kuilart.

Vakantiepark de Kuilart is zonder twijfel de watersportplek bij uitstek! In de omgeving van de Kuilart vindt u het allemaal: pittoresk slingerende vaarten, rechte kanalen en met elkaar verbonden meren. En niet te vergeten de steden en dorpen vol cultuur en historie. U kunt veelal eenvoudig aanleggen in de verschillende jachthavens. De Kuilart ligt op de vaarroute van Stavoren naar Heeg. Het ligt direct onder het grootste meer van Friesland, de Fluessen en het Heegermeer. Vaart u in de andere richting dan bent u na vier kilometer varen in Stavoren.
 

U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die Vakantiepark De Kuilart biedt. Zo is er een subtropisch zwembad, een bowlingbaan en een sauna. Daarnaast zijn er in het vakantiepark meerdere horecagelegenheden, een supermarkt, een speeltuin met piratenschip en zelfs een skateramp! Het vakantiepark staat bekend om haar vele faciliteiten die voor kinderen en jeugd georganiseerd worden. Vooral het subtropische binnenzwembad en het piratenschip direct gelegen aan het water zijn populair bij de kinderen.